FALI CEO TIM: Selektor Stojković zbog raznih razloga ne može da računa na 11 sjajnih igrača

N. I.

08. 10. 2024. u 18:00

SELEKTOR Srbije Dragan Stojković još od Svetskog prvenstva u Kataru se muči da sastavi idealan tim Srbije. Onaj koji je po njegovom ukusu ali i onaj koji ne zavisi od povređenih ili uvređenih igrača. Da nije bilo baš takvih i na Mundijalu 2022. godine, kasnije u Nemačkoj i pogotovo posle tog Prvenstva Evrope, danas bi Piksi verovatno sa osmehom na licu izlazio na svaki trening.

ФАЛИ ЦЕО ТИМ: Селектор Стојковић због разних разлога не може да рачуна на 11 сјајних играча

Starsport

Ovakom ispada da mu pred svaku prozivku u Staroj Pazovi nedostaje, iz raznih razloga, po jedan kompletan i vrlo dobar tim koji bi mogao na crtu bilo kom rivalu.

Ovog oktobra je skoro pa lako sastaviti potencijalnih startnih 11 koji odlukom samog Stojkovića, pa kasnije i zbog povreda ili nekih svojih privatnih obaveza nisu (više) deo reprezentacije Srbije.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Taj tim bi izgledao ovako: Vanja Milinković-Savić (povreda), Srđan Babić (povreda), Miloš Veljković (povreda), Nemanja Gudelj (precrtan), Filip Mladenović (precrtan), Ivan Ilić (povreda), Sergej Milinković-Savić (precrtan), Filip Kostić (precrtan), Andrija Živković (povreda), Dušan Vlahović (privatni problemi), Dušan Tadić (precrtan).

BONUS VIDEO NESVAKIDAŠNJE: Fudbaleri Radničkog i Spartaka navijali zajedno ispod iste tribine

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ HARA KINOM: Evo šta je zaradio pobedom nad Kobolijem