URAĐENA ANALIZA ŠVAJCARSKE: Piksi održao sastanak sa igračima

Novosti online

08. 10. 2024. u 21:40

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković održao je u Sportskom centru u Staroj Pazovi sastanak sa igračima i uradio detaljnu video-analizu selekcije Švajcarske uoči utakmice trećeg kola Lige nacija, saopštio je FSS.

УРАЂЕНА АНАЛИЗА ШВАЈЦАРСКЕ: Пикси одржао састанак са играчима

FOTO: FSS

Stojković je analizu reprezentacije Švajcarske uradio zajedno sa svojim saradnicima iz stručnog štaba.

- Pored analize protivnika, Aleksandar Mitrović, Nikola Milenković i drugovi imali su priliku da pogledaju i segmente sa naših mečeva u prva dva kola. Selektor je apostrofirao pozitivne stvari i taktičku disciplinu iz duela sa Španijom na stadionu "Rajko Mitić", ali i neke propuste iz duela sa Danskom koje bi trebalo korigovati uoči meča sa Švajcarskom - navodi se u saopštenju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

FOTO: FSS

Orlovi će i naredna dva dana boraviti i trenirati u svojoj bazi u Staroj Pazovi, odakle u petak u prepodnevnim satima kreću za Niš. Istog dana zakazana je konferencija za medije u 15 sati u Leskovcu i zvanični trening u 17:30 sati na stadionu Čair u Nišu.

Fudbaleri Srbije će 12. oktobra u Leskovcu dočekati Švajcarsku u trećem kolu grupe A4 Lige nacija, dok će tri dana kasnije gostovati Španiji u Kordobi.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Srbija je u prvom kolu Lige nacija remizirala sa Španijom 0:0, dok je u drugom kolu poražena od Danske 2:0. Švajcarska je zabeležila dva poraza, protiv Danske (2:0) i u duelu sa Španijom (4:1).

BONUS VIDEO NESVAKIDAŠNjE: Fudbaleri Radničkog i Spartaka navijali zajedno ispod iste tribine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ PROGOVORIO NA TRI JEZIKA: Odmah stigao odgovor, evo i od koga (FOTO)