KAKO SADA STVARI STOJE: Zvezda direktno u Ligi šampiona i naredne sezone

Novosti online

09. 10. 2024. u 17:52

U SLUČAJU da se fudbalska prevnstva završe sa trenutnim stanjima na tabeli, Crvena zvezda bi imala direktno mesto u Ligi šampiona u sezoni 2025/6.

КАКО САДА СТВАРИ СТОЈЕ: Звезда директно у Лиги шампиона и наредне сезоне

FOTO: M. Vukadinović

Na trenutnoj listi potencijalnih šampiona Crvena zvezda nalazi se na šestoj poziciji sa koeficijentom od 40.000. Ispred su Rendžers, Dinamo iz Zagreba, Šahtjor, Salcburg i Olimpijakos.

Nijedan od timova koji se nalaze ispred šampiona Srbije nije lider na tabeli. Glazgov je iza Seltika, Hajduk ispred Dinama, dok je Dinamo iz Kijeva ispred Šahtjora, Šturm ispred Salcburga, a PAOK lider u Grčkoj ispred Olimpijakosa. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

U šampionatu Srbije Zvezda je ubedljivo prva sa pet bodova više u odnosu na drugoplasirani OFK Beograd i utakmicom manje. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Zvezda je tako trenutno iako šesta, praktično prva na toj listi i da je sad kraj šampionata išla bi direktno u elitno evropsko takmičenje. Naravno tek je početak sezone i jasno je da su sve prvenstva daleko od epiloga.

Takođe i crveno-beli imaju šansu da osvajanjem bodova u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona još poprave svoj status i da prestigne eventualno neki tim koji je ispred nje. Svaka pobeda donosi dva, a svaki remi jedan poen.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HAG DONEO NOVU ODLUKU O ŠEŠELJU: Nezvani gost dolazi u Srbiju?