"MOLIO SAM GA DA NE DOLAZI U SRBIJU" Brat Granita DŽake se oglasio - Ovo je tražio od brata

Novosti online

09. 10. 2024. u 19:55

Pre 10 godina, Taulant Džaka je bio učesnik onog, sada već, čuvenog meča između fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije koji je prekinut zbog dobro poznatih nemilih događaja u Humskoj!

МОЛИО САМ ГА ДА НЕ ДОЛАЗИ У СРБИЈУ Брат Гранита Џаке се огласио - Ово је тражио од брата

Tanjug/AP

Ovoga puta u Srbiju dolazi njegov mlađi brat, Granit Džaka, koji će sa selekcijom Švajcarske u subotu gostovati u Leskovcu. Nema sumnje da ga očekuje vrela dobrodošlica, pre svega zbog činjenice da je na Mundijalima u Rusiji i Kataru bio jedan od glavnih provokatora.

U razgovoru za švajcarski "Blik", Taulant je priznao da je čak molio Granita da ne dolazi u Srbiju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Znam iz prve ruke koliko pritiska i emocija morate da izdržite u ovom meču. Mislio sam da to ne može biti istina, kada sam video da je žreb opet spojio Srbiju i Švajcarsku - rekao je Taulant i dodao:

- Predložio sam Granitu da razgovara sa trenerom Muratom Jakinom i možda preskoči ovaj meč, ali svi znamo mog brata, on želi da igra svaku utakmicu za Švajcarsku. Nije lako zadržati kontrolu 90 minuta kada se ponovo sve toliko emocionalno uzburka. Granit mora da ostane smiren, da igra fudbal, pobedi i ignoriše provokacije. Lako je to reći, ali na kraju se sve svodi na to: igrati fudbalsku utakmicu i pobediti.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Podsetimo, Džaka je na SP u Rusiji pokazivao albanskog orla kada je postigao gol za 1:21, dok je u Kataru 2022. psovao majku srpskim igračima i stručnom štabu, držeći se za međunožje. Takođe, na sebi je imao dres na kom je pisalo Jašari, aludirajući na Adema Jašarija, vođu zloglasne OVK.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila