SVE JE OTKRIVENO! Vanda Nara varala Maura Ikardija sa ovim fudbalerom

Novosti online

10. 10. 2024. u 11:30

Pre dve godine se povezivao sa Crvenom zvezdom, mediji su pisali da je navodno bio na korak od Marakane kao slobodan igrač, da bi potom Keita Balde potpisao za Spartak iz Moskve!

СВЕ ЈЕ ОТКРИВЕНО! Ванда Нара варала Маура Икардија са овим фудбалером

FOTO: Printskrin/Instagram/wanda_nara

Danas je senegalski reprezentativac član turskog Sivasa, ali i sapunice koja se polako razvila nakon tvrdnje njegove bivše žene Simone Guatijeri da ju je varao sa Vandom Narom.

Keita i Simona su svoju vezu započeli 2017. godine, venčali su se 2022. i razdvojili 2024.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Foto: Profimedia

 

- Trebalo je da se vratim u Moskvu, ali nisam, jer sam saznala za njegov sastanak sa suprugom Maura Ikardija, Vandom. Ona je doletela kod njega u trening kamp Spartaka u Emiratima. Uradio je najgoru moguću stvar - otišao je sa tuđom ženom, koja se samo igrala s njim. Za mene se ovaj brak odmah završio. Porodica je uništena. Imali smo predivno venčanje sa 200 gostiju, ali samo nekoliko meseci kasnije smo se razdvojili - rekla je Simona u jednom intervjuu.

Foto: Instagram

 

Simona je otkrila da ju je baš Mauro Ikardi upozorio na tajni sastanak između njenog supruga i Vande.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Ti i dalje postavljaš slike sa svog venčanja, a on poziva Vandu u Dubai. Žao mi je da te ovako vidim, kažem to iskreno - Maurove su reči koje je uputio Simoni, dok je Argentinac potom za "Via Pais" otkrio:

- Ja sam samo upozorio jadnu prevarenu ženu, svesnu da njen muž ne prestaje da piše mojoj ženi (još nismo razvedeni) već neko vreme. Takođe imam poruke, slike i sve što je poslao preko privatnih poruka na Instagramu, jer mi je moja žena to poslala.

Balde je, inače, bivši igrač Lacija, Intera i Monaka, dok na Mundijalu u Kataru nije igrao zbog toga što je suspendovan zbog pozitivnog nalaza na nedozvoljene supstance koji je dobio u aprilu igrajući za Kaljari protiv Udinezea.

(Telegraf)

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA! Veliki broj navijača bodri Zvezdu u Parizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima