NALJUTIO FRANCUZE: Kapiten "trokolora" u noćnom klubu umesto na terenu

N. I.

12. 10. 2024. u 22:00

U VREMENU paparaca, digitalnih društvenih mreža, dobro plaćenih doušnika i brzog interneta, skoro je neverovatno da bilo šta i bilo ko promakne. Najnovija "žrtva" koja je pala na nišanu fotoaparata je kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Kilijan Mbape. Poslednje skupo pojačanje Real Madrida javio se pred oktobarske mečeve Lige nacija selektoru "trokolora" Didijeu Dešanu i obavestio ga da se ne oseća dobro, da želi da zaleči povredu i da je za njega najbolje da odmori.

НАЉУТИО ФРАНЦУЗЕ: Капитен троколора у ноћном клубу уместо на терену

FOTO: Tanjug/AP

Zvuči ovo nekako poznato i u slučaju reprezentacije Srbije, samo što je ovde u ulozi Dešana, Dragan Stojković, a Mbapea (ne)uspešmo glume povremeno Dušan Vlahović, Sergej Milinković-Savić i još neki. Bilo kako bilo, Mbape je "ulovljen" pred jednim noćnim klubom u Švedskoj (?!) iste noći kada je Francuska u Budimpešti igrala i savladala Izraeal u 2. kolu Lige nacija (2:1). Naljutio je kapiten svoje zemljake koji imaju samo jedno pitanje: kako je moguće da igra za Real, a nema ga u napadu reprezentacije svoje zemlje ?

BONUS VIDEO Omri Glazer nakon utakmice Inter - Zvezda

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO PUBLIKU U ŠANGAJU: Evo kakvo moćno značenje ima poruka koju je Novak napisao (FOTO)