"NIKAD U ŽIVOTU NISAM VIDEO TAKVOG IGRAČA!" Rade Bogdanović bez dlake na jeziku komentarisao Srbiju

Novosti online

14. 10. 2024. u 09:25

RADE Bogdanović je jedan od onih zbog koga su opet studijske emisije postale hit. Ne samo da priča o taktici, pecne nekog igrača ili trenera, on ima izjave o kojima posle mesecima bruji sportski, ali i obični svet.

НИКАД У ЖИВОТУ НИСАМ ВИДЕО ТАКВОГ ИГРАЧА! Раде Богдановић без длаке на језику коментарисао Србију

Foto Z. Jovanović Mačak

Sada je bivši fudbaler Verdera, Atletiko Madrida i drugih klubova oduševljen Andrijom Maksimovićem, koji je dobio priliku da debituje za seniorsku reprezentaciju Srbije!

Mladi fudbaler Zvezde je ušao u igru u 73. minutu meča, umesto jednog od svojih idola... Mesto na terenu ustupio mu je Aleksandar Mitrović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Sigurno da je bilo teško za tako mladog igrača poput Andrije Maksimovića kada je ušao, gde smo se mi već opredelili bili za defanzivu, a on je ofanzivan i traži loptu. Više dolazi do izražaja kada napadamo. Ali lepo je što je debitovao. Pokazao je drskost protiv Intera, iskreno, nikada u svojoj karijeri nisam video takvog igrača sa 17 godina sa ovih prostora da igra tako zrelo protiv kluba kakav je Inter u takvom elitnom takmičenju. Imao je par poteza koji ne samo da obećavaju, nego najavljuju sjajnu karijeru, ako ga obiđu povrede - rekao je Rade Bogdanović u analizi nakon meča.

Talentovani Andrija Maksimović počeo je sezonu u Grafičaru gde je na pet mečeva imao tri gola i dve asistencije, a zaigrao je i za omladince Crvene zvezde protiv Benfike - kada je postigao jedini gol za srpski tim. U Superligi Srbije odigrao je 150 minuta na četiri utakmice i ima asistenciju u "večitom derbiju" protiv Partizana, dok je na meču Lige šampiona protiv Intera u Milanu bio najbolji pojedinac iz crveno-belog tabora.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)