uživoPRENOS, ŠPANIJA - SRBIJA: Kakva utakmica! "Orlovi" ne mogu da veruju šta se dešava! (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2024. u 18:45 >> 21:32

Fudbalska reprezentacija Srbije gost je Španije u okviru A divizije Lige nacija, a prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ШПАНИЈА - СРБИЈА: Каква утакмица! Орлови не могу да верују шта се дешава! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Španija - Srbija 2:0 (1:0)

Drugo poluvreme:

70' - Španci nastavljaju sa napadima. Deluju sjajno na terenu i Srbija je prinuđena da se brani svim silama.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

65' - GOL! Morati se vratilo za penal. Sjajno se snašao u šesnaestercu nakon pasa Ruiza i matirao Rajkovića. Španija vodi 2:0.

64' - Ponovo Piksi menja. Ušli su Andrija Maksimović i Nikola Čumić, a izašli su Nedeljković i Zdjelar. I Španci prave izmenu ušao je Pedri umesto Merina.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

63' - Neverovatno šta je Mitrović promašio! Najbolja prilika za Srbiju na meču! Sam je bio najbolji strelac reprezentacije u istoriji pred golom, ali je šutirao pored stative.

61' - Ponovo izvanredan napad Morate i još bolja intervencija Rajkovića. Ostaje 1:0.

57' - Ojerzabal je ponovo bio u sjajnoj prilici, međutim neprecizano je šutirao pored gola.

54' - PROMAŠUJE MORATA! Ostaje 1:0 za Španiju! Šutirao je visoko preko gola i time ostavio Srbiju u igri!

52' - Penal za Španiju! Sudija pokazuje da je Birmančević igrao rukom! Fudbaler Sparte je pokušao da uklizavanjem spreči centaršut, međutim odluka sudije je da nije to uradio po propisu. Fudbaleri Srbije protestuju, te su Mitrović i Milenković dobili žuti karton.

51' - Morata opet u odličnoj prilic, međutim zakačio je Rajkovića sa leđa i faul je spasao Srbiju novog gola.

49' - Opet sjajna prilika za "furiju". Morata je šutirao iz okreta, ali neprecizno.

48' - Odmah su Španci počeli da prete, ali ovaj put je odbrana Srbije dobro reagovala. Najpre je Nedeljković izblokirao Baenu, a potom je pribran bio i Milenković i otklonio sve opasnosti.

46' - Počelo je drugo poluvreme! Srbija kreće sa centra. Stojković je napravio dve izmene. Izašli su Samardžić i Joveljić, a u igru su ušli Grujić i Jović.

Prvo poluvreme:

45' + 1' - Kraj prvog poluvremena! Španija vodi 1:0 protiv Srbije i u potpunosti kontroliše dešavanja na terenu u Kordobi.

45' - Igraće se još jedan minut u prvom poluvremenu.

42' - Rajković je neoprezno izašao iz šesnaesterca i krenuo po loptu koju mu je bez većih problema oduzeo Kukurelja. Španac je potom uputio centaršut ka Morati, ali se golman Srbije sjajno vratio i spasao da izabranici Dragana Stojkovića ne prime novi pogodak.

41' - Španci su prepustili posed Srbiji, međutim "orlovi" ne uspevaju da organizuju dobar i opasan napad. Utakmica je sada u nešto mirnijem tempu.

36' - Merino je ovaj put bio u dobroj prilici. Nije bio precizan. Ostaje 1:0.

34' - Ponovo je Ojerzabal imao sjajnu priliku iz daljine. Rajković je bio na visini zadatka i poslao loptu u korner.

32' - Srbija je prvi put na utakmici konkretnije napala. Nakon prekršaja nad Mitrovićem, "orlovi" su krenuli ka golu Raje, dok je prvi udarac na gol uputio Pavlović. Bio je to vrlo blag šut i potpuno bezopasan po gol "furije".

27' - Španija je imala sjajnu priliku iz slobodnog udarca, međutim Rajković je dobro intervenisao. Španci do sada dominiraju u Kordobi. Srbija je prinuđena da se brani.

20' - Ponovo su Španci bili u napadu. Ojerzabal je prekomplikovao i izgubio loptu, ali je do nje došao Kukurelja koji je pokušao da matira Rajkovića, međutim ostaje 1:0.

17' -  Imao je Merino ponovo fantastičnu priliku, međutim nije bio precizan. Ubrzo se oglasio i sudija koji je dosudio ofsajd za Španiju.

15' - Nova greška odbrane "orlova". Ojerzabal je imao sjajnu prilika za 2:0, ali je lopta otišla u korner. Nakon udarca iz ugla Merino je imao još jednu veliku priliku, nakon udarca glavom. Imala je Srbija dosta sreće nakon ova dva napada.

11' - Još jedna loša reakcija odbrane Srbije, te je Fabijan Ruiz imao dobru priliku. Nije bio precizan, te ostaje 1:0 za domaće.

9' - Raja je nespretno reagovao i Joveljić je pokušao da iskoristi to. Bio je baš blizu da oduzme loptu golmanu Španije, ali na kraju nije uspeo.

7' - Ojerzabal je napravio nepromišljen potez i zaradio žuti karton. Srbija je nakon primljenog pogotka krenula nešto ofanzivnije. Izborili su "orlovi" korner.

20.52 -  Ovako je Španija povela protiv Srbije.

5' - GOL! Španija je povela nakon centaršuta. Laport je bio precizan. Dosta loša reakcija srpske odbrane.

1' - Počela je utakmica! Španija kreće prva sa centra!

SASTAVI:

Španija (4-2-3-1): Raja - Poro, Vivijan, Laport, Kukurelja - Merino, Zubimendi - Ruiz, Ojerzabal, Baena - Morata

Srbija(3-5-2): Rajković - Eraković, Milenković, Pavlović - Nedeljković, Samardžić, N. Maksimović, Zdjelar, Birmančević - Mitrović, Joveljić

18.53 - Srbija će na ovom meču biti lišena pomoći jednog od standardnih reprezentativaca Saše Lukića koji se povredio na meču protiv Švajcarske. Lukić nije zaboravio svoje saigrače i iskoristio priliku da im poželi sreću u duelu sa Špancima.

"ORLOVI" ŠETALI KORDOBOM! Piksi izveo reprezentativce Srbije pred meč sa Španijom

"MOŽEMO MI I DRUGAČIJE!" Piksi pred Španija - Srbija: Svi to porede...

"IZGUBILI STE POVERENjE U NAS..." Maksimović iskren pred meč Srbije i Španije

Uoči meča:

Fudbalska reprezentacija Srbije došla je u Kordobu nakon sjajnog meča u Leskovcu i pobede nad Švajcarskom 2:0.

Posle dužeg vremena "orlovi" su uspeli da prikažu sav napadački potencijal koji je bio najupečatljiviji tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Nakon trijumfa nad "sajdžijama" na red je došao najteži test u Ligi nacija, a to je gostovanje aktuelnom evropskom prvaku.

Srbija je protiv Španije u Beogradu odigrala sjajan meč i uspela je da ostane neporažena, a Luka Jović je propustio sjajnu priliku da donese izabranicima Dragana Stojkovića Piksija gol i eventualni trijmuf nad "furijom".

Ovaj megdan biće dosta drugačiji od onog u Beogradu, jer će Španci biti lišeni pomoći jedne od najvećih zvezda tima Lamina Jamala, kojem je Barselona sugerisala da preskoči pomenuti susret iz predostrožnosti.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (FOTO)