BEZ MILOSTI ZA BRAĆU: Srbija fudbalski nokautirala Rusiju i revanširala se za nedavni poraz

Novosti online

15. 10. 2024. u 16:28

Omladinska reprezentacija Srbije (U19) koja se priprema za start u kvalifikacijama za "U19" Evropsko prvenstvo, revanširala se Rusima za poraz u prvoj od dve provere.

БЕЗ МИЛОСТИ ЗА БРАЋУ: Србија фудбалски нокаутирала Русију и реванширала се за недавни пораз

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon što su "orlići" ispustili dva gola prednosti i izgubili sa 2:4, u drugom testu su baš tim rezultatom pobedili vršnjake iz "zbornaje komande".


Sve je praktično bilo rešeno posle prvih 45 minuta igre kada su Vukojević, Stančić i Cvetković savladali Besaeva i Srbiji doneli veliko vođstvo. U nastavku meča usledio je veliki broj izmena, ali pobeda izabranika selektora Aleksandra Lukovića nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

U strelce se, i to za 4:0, upisao i Milosavljević, da bi na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu ruska ekipa od 82. minuta do finiša, preko Ivljeva i Tihomirova, došla do utešnih pogodaka.

Detalj sa druge utakmice omladinaca Srbija - Rusija / FOTO: FSS

Omladinci, Srbija - Rusija 4:2 (3:0)


Strelci: 1:0 Vukojević u 5. minutu, 2:0 Stančić 10', 3:0 Cvetković 31', 4:0 Milosavljević 71', 4:1 Ivlev 82', 4:2 Tikhomirov 90'+3. 
 

Srbija: Jovanović, Kostov, Janković, Đurić, Milosavljević, Bačanin,  A. Popović, Cvetković, M. Popović, Vukojević, Stančić. Igrali su još: Sremčević, Rakić, Ćirić, Subotić, Stojković, Vidić, Vojnović.
 

Rusija: Besaev, Babakin, Čeburakov, Korin, Kirjagin, Okišor, Pacuškov, Pridava, Topinka, Vedernikov, Žukov. Igrali su još: Tikhomirov, Kohlov, Aleksandrov, Pastrijakov, Ivljev, Sisojev, Tarasov, Majorov.

Ako vas fudbal zanima, sve o njemu, i najvažnije i najzanimljivije, pratite na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI IZAZOVI: Prirodne katastrofe ne poznaju granice