ERIKSEN POMOGAO SRBIJI: Rezultat iz Švajcarske odgovara "orlovima"

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

15. 10. 2024. u 23:26

FUDBALERI Švajcarske i Danske odigrali su nerešeno - 2:2 u 4. kolu Lige nacija. Ovaj rezultat odgovara našoj reprezentaciji.

ЕРИКСЕН ПОМОГАО СРБИЈИ: Резултат из Швајцарске одговара орловима

FOTO: Tanjug/AP

Naime, "orlovi" su ovim remijem iz Sent Galena ostali u igri za plasman u četvrtfinale, a ujedno im je i bod na gostovanju "sajdžijama" dovoljan da izbegnu direktno ispadanje u B diviziju.

Što se utakmice tiče, Švajcarska je povela u 26. minutu preko Rema Frojlera. Domaćin se nije propisno ni poradova, a već je na semaforu stajalo 1:1.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Skandinavska selekcija samo što je krenula sa centra poravnala je rezultat. Izjednačenje gostima je doneo Gustav Isaksen, dok se u ulozi asistenta našao Kristijan Eriksen.

Izabranici Murata Jakina su u idealnom trenutno vratili vođstvo. Zeki Amduni je u prvom minutu nadoknade realizovao jedanaesterac i omogućio svojoj reprezentaciji da se prednošću ode na odmor.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Bod Danskoj doneo je Eriksen i na taj način pomogao Srbiji. Fudbaler Mančester junajteda je mrežu rivala zatresao u 69. minutu. Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat.

Posle četiri odigrana kola u grupi 4 A dizivije na prvom mestu je Španija sa 10 bodova, Danska ima sedam, Srbija je treća sa četiri, dok Švajcarska ima jedan bod.

Što se naše reprezenzacije tiče, "orlovi" najpre 15. novembra gostuju "sajdžijama", a 18. novembra dočekuju Dansku.

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIJA NE MOŽE DA PARIRA ŠPANIJI: Prvak Evrope u ovome moćniji od Orlova