SRAM VAS BILO, ŠIPTARI! Skandal na meču lažne države Kosovo u Prištini (FOTO)

Novosti online

16. 10. 2024. u 07:55

ALBANCI ne mogu bez skandala. Novi se dogodio na utakmici reprezentacije tzv. Kosova u Ligi nacija protiv Kipra koji su pobedili sa 3:0, ali koga rezultat zanima.

СРАМ ВАС БИЛО, ШИПТАРИ! Скандал на мечу лажне државе Косово у Приштини (ФОТО)

Foto: EPA

Naime, navijači tzv. Kosova istakli su ogroman transparent u Prištini na kom je prikazana mapa Kosova i Metohije sa albanskom zastavom u sredini.

- Ovo je pokazalo da je naša zemlja zemlja Albanaca, a ne kako smo navikli da vidimo koreografije u mnogim zemljama protiv Kosova - piše tamošnji portal "Telegrafi".

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Još jedan od transparenata bio je upućen Srbima. 

- Brat neće povrediti brata, on se ne dogovara sa vekovnim neprijateljima - glasila je jedna poruka sa tribina, a kada se zna da su iz VIP lože stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini meč gledali premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i ambasador Albanije na tzv. Kosovu Petrit Malaj, može se pretpostaviti da je poruka bila upućena njima. 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Inače, lažna država Kosovo je ovim trijumfom ostala u trci za prvo mesto u grupi sa Rumunijom. Ali tek ih čeka odlazak u Bukurešt, gde se verovatno neće lepo provesti, zbog svega onogo što su oni radili Rumunima u Prištini.

Foto: Printskrin

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (FOTO)