ZVANIČNO! Tomas Tuhel novi selektor Engleske

Tanjug

16. 10. 2024. u 11:26

Nemački trener Tomas Tuhel imenovan je za novog selektora reprezentacije Engleske, saopštila je danas Fudbalska asocijacija (FA).

ЗВАНИЧНО! Томас Тухел нови селектор Енглеске

FOTO: Tanjug/AP

Tuhel (51) će reprezentaciju Engleske zvanično preuzeti 1. januara 2025. godine. Nemački trener je ugovor sa FA potpisao na 18 meseci. Finansijski detalji nisu saopšteni, ali britanski mediji navode da je ugovor vredan šest miliona funti.

Tuhel je bio bez angažmana, pošto je na kraju prošle sezone raskinuo ugovor sa Bajernom. On je pre Bajerna trenirao Čelsi, Pari Sen Žermen, Borusiju Dortmund i Majnc.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Privremeni selektor Engleske Li Karsli izjavio je pre nekoliko dana da je toj reprezentaciji potreban prvoklasni trener.

Karsli je preuzeo Englesku pošto je Garet Sautgejt sredinom jula napustio mesto selektora, posle poraza od Španije (1:2) u finalu EP. On će voditi selekciju Engleske do kraja godine.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO: Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO PRIRODE: Ptice, insekti i bitka za biodiverzitet