VEĆ SE ZAMERIO ENGLEZIMA?: Tuhel nije ni debitovao na klupi, a već izazvao gnev na Ostrvu

Novosti online

18. 10. 2024. u 14:30

Novi selektor fudbalske reprezentacije Engleske Tomas Tuhel već je počeo da razmišlja o selekciji tima za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali je time uspeo da izazove oštre reakcije javnosti.

ВЕЋ СЕ ЗАМЕРИО ЕНГЛЕЗИМА?: Тухел није ни дебитовао на клупи, а већ изазвао гнев на Острву

FOTO: Tanjug/AP

Britanski mediji i javnost nisu baš sa velikom radošću dočekali vest o Tuhelovom dolasku na klupu "Gordog Albiona", a sada se spominje da bi Nemac želeo da vrati dvojicu igrača u nacionalni tim koji po formi ne zaslužuju da se nađu među pozvanima.

On je nameran da među reprezentativce ponovo uvrsti Rahima Sterlinga i Erika Dajera, iako njih dvojica nemaju neki učinak u svojim klubovima. Sterling je napustio Čelsi i pojačao Arsenal, dok je Dajer u Bajernu na četiri utakmice upisao samo 31 minut.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Tuhel je sarađivao sa obojicom u svojoj trenerskoj karijeri, pa bi voleo da ih ima uz sebe i na svom prvom selektorskom poslu. Ostaje da se vidi da li će se ove najave obistiniti i kako će engleska javnost reagovati.

Nekadašnji trener Bajerna, Pari Sen Žermena, Čelsija i drugih klubova, stupiće na dužnost selektora Engleske 1. januara.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi