"NIJE NOVI PAZAR SAMO ADEM LJAJIĆ!'' Savo Milošević pred gostovanje Partizana u Superligi Srbije

Filip Milošević

20. 10. 2024. u 13:45

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Novog Pazara u okviru 12. kola Superlige Srbije. Meč je na programu u ponedeljak od 16 časova, a trener crno-belih Savo Milošević izneo je očekivanja pred ovaj duel.

НИЈЕ НОВИ ПАЗАР САМО АДЕМ ЉАЈИЋ! Саво Милошевић пред гостовање Партизана у Суперлиги Србије

FOTO: Tanjug/AP

Milošević je na početku izneo svoja očekivanja:

- Kada je reprezentativna pauza, fali veliki broj igrača. Mi smo imali sreću da igramo utakmicu u ponedeljak, da imamo par dana više za pripremu. Sve u svemu, jedna druga stvar je bila bitna, a to je da smo mogli na miru da radimo i da približimo neke ideje igračima. Imali smo sreću da su poslednja dva rezultata bila pozitivna, radili smo u dobroj atmosferi.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Naredni period će biti težak i komplikovan, imamo šest utakmica u tom periodu. Nadam se da smo barem izašli iz rezultatske krize - istakao je Milošević i dodao:

- Rekao sam da ću se baviti malo više protivnicima. Bavimo se i rivalom, ne samo Pazarom. Čeka nas dosta težih utakmica i čekaju nas teži rivali. Bavili smo se i bavićemo se intenzivno i rivalima. Prvo je Pazar i utakmica sutra. Naravno, sve to u skladu sa našim mogućnostima. Trudićemo se da dosta stvari zavisi od nas. Pazar ima neke od najboljih igrača u ligi. Ta činjenica je dovoljna.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Bez navijača će se odigrati ovaj meč.

- Ja mrzim utakmice u kojima smo favoriti. To su vanfudbalske stvari koje nemam pravo da komentarišem. Ne radujem se tome. Ovo govorim iz srca. Koliko god to nama koristilo u ovoj utakmici, igrati fudbal pred praznim tribinama... to je ambijent u kojem ja imam problem kako da motivišem igrače. Nije to samo problem za Pazar. To je drugačija priča i priprema utakmice. Ono što će se dešavati je drugačije u odnosu na to kako je kada se igra pred publikom.

- To je bio jako traumatičan period, ali su okolnosti bile specifične. Veliki broj ljudi je izgubio živote. Mi smo barem imali mogućnost da se bavimo svojim poslom. Generalno je tužna situacija što se tiče fudbala i sporta. Nadam se da se neće ponavljati.

Smatra da je Ljajić najbolji igrač Pazara, ali da nije on kao pojedinac ceo tim.

- Najveća opasnost preti od njega. Novi Pazar nije onaj tim od pre tri, četiri godine. Dovedeno je dosta igrača. Nije Pazar samo Adem Ljajić. Morate o njemu razmišljati kao o pojedincu, kao o nekom ko u svakom momentu može da vam napravi problem. Generalno, ekipa poseduje mnogo veći kvalitet nego prethodnih godina. Biće ovo pravi test da vidimo dokle smo mi stigli i gde smo zaista.

Svi spremni

- Svi su spremni za utakmicu.

Naravno da bi bilo fenomenalno da dođemo do jednog trofeja. Dugoročno planiranje u ovom momentu, mislim, da nije pametno s obzirom na situaciju. Mnogo je praktičnije da idemo od utakmice do utakmice i da ostvarujemo kraće planove. Da, recimo, u decembru vidimo gde smo, a da do juna vidimo šta.

BONUS VIDEO: Samed Baždar za Novosti: Pratim Partizan, u Srbiji smo bili uvek favoriti u Španiji je drugačije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku