OPLEO PO DEKIJU, ALI I SRBIJI: Legenda moskovskog Spartaka bez pardona udarila po Dejanu Stankoviću

Novosti online

20. 10. 2024. u 14:00

Srpskom treneru Dejanu Stankoviću ne ide najbolje u Spartaku u Moskvi, a sada se nekadašnji igrač ovog kluba Sergej Juran oglasio i oštro udario po nekadašnjem kapitenu reprezentacije Srbije, ali i po Superligi.

ОПЛЕО ПО ДЕКИЈУ, АЛИ И СРБИЈИ: Легенда московског Спартака без пардона ударила по Дејану Станковићу

Instagram / FK Crvena zvezda

Juran je u razgovoru za ruske medije rekao da Stanković nije imao konkretne rezultate pre dolaska u Spartak, uz napomenu da titule u Srbiji ne mogu biti relevantne.

 - Rekao sam to više puta i ponoviću opet, zašto se naši vrhunski klubovi oslanjaju na strane trenere? Razuemem jedino ako dođu treneri koji su nešto postigli u Evropi. Šta je Stanković osvojio pre Spartaka? Prvenstvo Srbije? Za titulu se bore samo dve ekipe – Crvena zvezda i Partizan. Da li ste videli šta mu se desilo u Italiji? Rezultati sve govore. Uz sve poštovanje za Krasnodar koji ima visoke ciljeve, Spartak nema pravo da na onakav način igra na svom stadionu - oštar je bivši igrač Spartaka.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Podsetimo, Spartak je trenutno šesti na tabeli ruske Premijer lige sa 19 bodova i nalaze se daleko od lidera Krasnodara koji ima 30 bodova nakon 12 odigranih utakmica.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...