MODRIĆA PONIŽAVALI, A SAD MU SE DIVE: Ronaldo i ekipa smišljali nadimke zbog izgleda Hrvata

Novosti online

20. 10. 2024. u 23:00

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić ušao je u istoriju kao najstariji fudbaler koji je zaigrao za ovaj klub.

МОДРИЋА ПОНИЖАВАЛИ, А САД МУ СЕ ДИВЕ: Роналдо и екипа смишљали надимке због изгледа Хрвата

Foto AP

Madriđani su pobedili Seltu u Vigu rezultatom 2:1, a pobedonosni gol je postigao Vinisijus na asistenciju upravo hrvatskog fudbalera, Luke Modrića samo tri minuta nakon što je ušao u igru.  I tako je po 250. put slavio pobedu u La Ligi.

Oborio je rekordera Ferenca Puškaša. Legendarni Mađar imao je 39 godina i 36 dana, 21. novembra 1965. kada je igrao za Real protiv Betisa u Kupu Kralja, a Luka Modrić ga je nadmašio 59 godina kasnije igrajući za Real sa 39 godina i 40 dana.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Modrića od sinoć obasipaju pohvalama treneri, saigrači, rukovodstvo kluba, navijači, novinari. Ipak, novinari španskog "Releva", povodom obožavanja Modrića, prisetili su se kako su se ponašali u svlačionici kad je Modrić došao u Real. Bilo je to u leto 2012. godine kada je kupljen od Totenhema za 32 miliona evra, prenosi "Indeks.hr".

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

U početku je Luka bio u senci Ćabija Alonsa, a misija je bila da Nuri Sahin napreduje. Modrić je bio žrtva ismevanja u svlačionici. Veterani su bili ti koji su ga ismevali. Predvodio ih je Rikardo Karvaljo, a pridružili su mu se "eksperti" za šalu kao što su Iker Kasiljas, Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos.

Zvali su ga "Poni" zbog niskog rasta, jakih nogu i poluduge kose zbog koje je ih je podsećao na ždrebe. Drugi nadimak koji su mu smislili bio je "Geta" zbog Modrićeve fizičke sličnosti sa slavnim Di-džejem. Modrić je na sve to odgovarao sa osmehom.

- Priča se završilo tako što je Modrić izborio mesto u startnoj postavi jer za njega enma predaje, dobio je poštovanje koje zaslužuje - navodi između ostalog "Relevo".

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK KAO ŠEIK: Đoković obukao tradicionalnu arapsku nošnju, izazvao reakcije na internetu (FOTO)