"POBEĐUJEMO KAO KLOPOV LIVERPUL": Pep Gvardiola presrećan zbog epiloga drame sa Vulverhemptonom

Novosti online

20. 10. 2024. u 22:40

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su u gostima Vulverhempton rezultatom 2:1, u osmom kolu Premijer lige.

ПОБЕЂУЈЕМО КАО КЛОПОВ ЛИВЕРПУЛ: Пеп Гвардиола пресрећан због епилога драме са Вулверхемптоном

FOTO: Tanjug/AP

Domaći tim je poveo u sedmom minutu golom Jorgena Stranda Larsena, posle asistencije Nelsona Semeda. Siti je izjednačio u 33. minutu pogotkom Joška Gvardiola. Džon Stons je u 90+5. minutu golom posle kornera doneo pobedu za Siti.

Prvobitno je sudija poništio gol zbog ofsajda, ali je posle intervencije VAR ipak prihvatio sugestiju da Bernardo Silva nije golmanu skratio vidno polje i da nije uticao na njega, stoga da nije ofsajd.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Međutim, ostalo je sporno da li je bilo kontakta između dvojice Portugalaca i da li je taj kontakt odlučujuće uticao na intervenciju golmana Žozea Sa. Za Pepa Gvardiolu ipak dileme nema.

Ipak, trener Građana Pep Gvardiola ističe da je njegov tim u potpunosti zaslužio tri boda.

– Ne razumem zašto je uopšte poništen gol. Bernardo nije ometao poziciju, Žoze Sa je imao dobar pregled. Jednostavno, centaršut Fodena i udarac Stounsa bili su odličan. Bilo je teško išta uraditi kada je 11 njihovih igrača bilo u šesnaestercu. Ali bili smo strpljivi, bili smo izvanredni. Nismo navikli ovako u poslednjim trenucima da pobeđujemo, kao što je Klopov Liverpul umeo mnogo puta. Ali ovo je bila jena velika sreća za nas – rekao je Gvardiola.

Fudbaleri Mančester sitija se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa 20 bodova, dok je Vulverhempton na 20. poziciji sa jednim bodom.

Mančester siti će u narednom kolu engleskog prvenstva igrati protiv Sautemptona, dok će se Vulverhempton sastati sa Brajtonom.

BONUS VIDEO Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK KAO ŠEIK: Đoković obukao tradicionalnu arapsku nošnju, izazvao reakcije na internetu (FOTO)