LIVERPUL PRESTIGAO MANČESTER SITI! Čelsi se malo radovao na Enfildu, ali ne i na kraju derbija na kome je u istoriju ušao Salah (VIDEO)

Novosti online

20. 10. 2024. u 19:34

Premijer liga je donela novo veliko uzbuđenje, a rezultati koji se u njoj ređaju - mnoge drže "na ivici stolice".

ЛИВЕРПУЛ ПРЕСТИГАО МАНЧЕСТЕР СИТИ! Челси се мало радовао на Енфилду, али не и на крају дербија на коме је у историју ушао Салах (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Liverpul se vratio na prvo mesto tabele Premijer lige, prestigavši Mančester siti.

U derbiju 8. kola premijerligaškog nadmetanja, Crveni su savladali Čelsi sa 2:1, uz gol i asistenciju Mohameda Salaha.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Egipćanin je tako čak 34. put u elitnom ostrvskom fudbalskom takmičenju bio i strelac i asistent na istom meču, a od tog učinka samo je bolji onaj nekadašnjeg napadača Evertona i Mančester junajteda, Vejna Runija (36 takvih utakmica).

Salah je svoj gol dao iz penala, u 29. minutu (VIDEO), a nedugo zatim domaća ekipa, čiji je trener Arne Slot dobio žuti karton neposredno pre akcije koja je dovela do jedanasterca, doživela je peh - Diogo Žota se povredio pa ga je zamenio Nunjez.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

"Plavci" su priilčno podigli nivo igre u drugom poluvremenu, delom i osokoljeni izjednačenjem koje im je doneo Džekson golom posle lepe akcije kroz sredinu terena (VIDEO), a i delom zbog toga što je Slotova ekipa odmah uzvratila i ponovo povela.

Liverpul je do 2:1 stigao asistencijom Salaha sa desnog krila, te pogotkom koji je, pobegavši iza leđa odbrane Čelsija, postigao Kurtis Džons (VIDEO).

Na tabeli Premijer lige sada ponovo vodi Liverpul, koji ima 21 bod, zatim je iza njega branilac trofeja, Mančester siti, koji je uz nedeljnu dramu došao do 20 bodova, dok su ispod Arsenal i Aston vila sa po 17, Brajton sa 15, Čelsi sa 14, kao i ostatak konkurencije.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA OVO ZNAČI ZA ĐOKOVIĆA? Epilog turnira u Stokholmu mogao bi da pomrsi račune Novaku!