FUDBAL SE MENJA IZ KORENA! Nemanja Matić potpisao misteriozni papir posle koga više ništa neće biti isto

Novosti online

28. 10. 2024. u 10:06

Neverovatna scena viđena je na utakmici francuske Lige 1 između Liona i Oksera.

ФУДБАЛ СЕ МЕЊА ИЗ КОРЕНА! Немања Матић потписао мистериозни папир после кога више ништа неће бити исто

Foto: Profimedia

Susret je završen rezultatom 2:2 (1:0), ali posle svega, meč bi mogao da bude ponovljen!

Sporna situacija desila se u nadoknadi prvog poluvremena kada je dosuđen jedanaesterac za Lion posle prekršaja nad Gruzinom Georgesom Mikautadžeom.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Gosti su prosto pobesneli kada su videli da je sudija iz VAR studija naložio glavnom arbitru Žeremiju Stinatu da pogleda situaciju, što je ovaj i učinio, pa je pokazao na belu tačku. Mikautadže je bio precizan i Lion je tako došao do vođstva od 1:0.

Međutim, šta se tada dogodilo? Kapiten gostiju Žubal je po novim pravilima u francuskom fudbalu doneo sudijama "tehnički prigovor". Inače, tehnički prigovor je zvanična žalba od strane jednog kluba na sudijsku odluku i ulaže se direktno u toku meča.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Žubal je smatrao da je susret restartovan pre nego što je VAR soba pozvala sudiju da proveri svoju odluku i pogleda da li je bio penal, što nije prema pravilima. Tako su dva kapitena, Nemanja Matić iz Liona i Brazilac Žubal, morali da potpišu papir koji na kraju može da dovede do ponavljanja utakmice.

Iako je malo verovatno da će do toga doći, ipak ostaje otvorena mogućnost, a pre toga Sudijska komisija morala bi da prihvati odluku da je greška sudije uticala na krajnji ishod meča. Sve bi trebalo da bude poznato u roku od 48 sati, koliki je rok za tehnički prigovor. U svakom slučaju, ovo je nešto sasvim novo, a da li će zaživeti i dodatno promeniti fudbal, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO SVE JE SPREMNO: Evo kako izgleda stadion Monaka pred meč sa Zvezdom u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA NIJE U REDU SA TIM?: Čuveni teniser otkrio kada bi Novak Đoković mogao da završi karijeru