DA LI JE MOGUĆE? Žena slučajno otkrila ko je novi trener Mančester junajteda (FOTO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

28. 10. 2024. u 15:29

MANČESTER junajted je ovog ponedeljka ostao bez trenera, pošto je Erik ten Hag dobio otkaz. Ime novog šefa stručnog štaba još nije poznato, ali jedna fotografija bi sve mogla da otkrije.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ? Жена случајно открила ко је нови тренер Манчестер јунајтеда (ФОТО)

FOTO:EPA

Naime, Nurija Kunjilera, supruga španskog stručnjaka Ćavija Ernandeza, objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako legendarni igrač Barselone gleda album sa sličicama zajedno sa sinom...

... koji je u dresu Mančester junajteda!

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

FOTO: Instagram / nuriacunillera81

Naravno, ovo ne mora da znači da će Ćavi sesti na klupu posrnulog engleskog velikana, ali možda baš on bude sledeći trener posrnulog giganta.

Junajted i ove sezone beleži loše rezultate. U Premijer ligi je tek na 14. mestu na tabeli sa 11 bodova, dok u Ligi Evrope ima tri iz isto toliko utakmica.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xavi Hernández (@xavi)

Podsetimo, dok ne bude poznato ko je novi trener Junajteda, ekipu će sa klupe predvoditi dosadašnji Ten Hagov pomoćnik i legendarni igrač ovog kluba Rud van Nistelroj.

BONUS VIDEO: In memoriam - Siniša Mihajlović

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKI MAJSTOR DEO ČUDESNOG MEČA: Dušan Vlahović dao gol za Juventus u derbiju protiv Intera, a mreže se tresle čak osam puta! (VIDEO)