Mihajlović u klinču s novinarima: Postavljate mi pitanja preko neke stvari, i bez vas ću teško zaboraviti na bolest

Novosti online

12. 07. 2020. u 11:07 >> 12:09

TRENER Bolonje Siniša Mihajlović neće predvoditi svoje fudbalere na utakmici protiv Parme zbog crvenog kartona koji je dobio na nedavnom meču protiv Sasuola.

Михајловић у клинчу с новинарима: Постављате ми питања преко неке ствари, и без вас ћу тешко заборавити на болест

foto: EPA

Bez obzira na to što neće sedeti na klupi, srpski strateg je održao konferenciju za medije na kojoj je bio vidno ljut i nervozan, a situaciju su pogoršala ustaljena pitanja predstavnika medija.

- Naš naredni protivnik? Puno toga će u ovoj utakmici zavisiti i od nas. Biće to otvoren meč... Situacija u Evropi? Radimo ono što treba da radimo, mi smo profesionalci, ali ne želim da plačem niti da odgovaram na neka pitanja - rekao je Mihajlović, pa nastavio:

- Imate deset dana da spremite pitanja i onda dođete ovde uvek sa istim pitanjima koja mi postavljate preko neke stvari. Od deset pitanja devet je uvek istih. Voleo bih da budete malo maštovitiji. Zato je i veliki broj odgovora očigledan - rekao je Siniša i nastavio u istom tonu:

- Godinu dana je prošlo od moje bolesti, teško da ću to zaboraviti i bez vas. Bila je to poprilično usr**a godina, ali familija i deca su bili dobro... Mariani sudija? Nemam dobre odnose sa sudijama iz Rima... Nadam se da će se situacija sa virusom korona brzo završiti jer je igranje bez publike sr**e. Ako vam neko kaže da je igranje pred praznim stadionom kao žena bez s**a, potpuno je u pravu - rekao je Siniša Mihajlović i završio konferenciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)