SUD ZA SPORTSKU ARBITRAŽU POTVRDIO KAZNU FIFA: Zbog seksualnog zlostavljanja zabranjeno mu je delovanje u fudbalu i mora da plati milion franaka

Novosti online

15. 07. 2020. u 08:56

SUD za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani potvrdio je kaznu FIFA za bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Avganistana Keramudina Karima optuženog za zlostavljanje fudbalerki.

СУД ЗА СПОРТСКУ АРБИТРАЖУ ПОТВРДИО КАЗНУ ФИФА: Због сексуалног злостављања забрањено му је деловање у фудбалу и мора да плати милион франака

Karim Keramudin foto: EPA

Karim je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje fudbalerki reprezentacije Avganistana i dobio je doživotnu kaznu zabrane rada u fudbalru, kao i novčanu kaznu od milion švajcarskih franaka.

Karim je optužen za dela seksualnog napastvovanja od 2013. do 2018. godine, a Kalida Popal, koja se odvažila da ga prijavi, skupila je svedočenja pet saigračica o seksualnom zlostavljanju, silovanju i pretnjama smrću.

Ove fudbalerke su se medijima obratile 2018. godine, a FIFA mu je brzo izrekla kaznu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?