KORONA NAPADA LŠ I LE: Posle Reala i Sevilja ima igrača pozitivnog na virus

V. N.

29. 07. 2020. u 18:47

UEFA se brani, ali virus korona ne prestaje da ugrožava završnicu Lige šampiona i Lige Evrope.

КОРОНА НАПАДА ЛШ И ЛЕ: После Реала и Севиља има играча позитивног на вирус

Foto: EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Dan pošto je otkriveno da je fudbaler Reala Marijano Dijaz zaražen, i Sevilja je potvrdila da ima pozitivnog igrača, zasad neimenovanog.

Klub iz Andaluzije, čiji je član i naš reprezentativac Nemanja Gudelj, odmah je prekinuo sve aktivnosti i otkazao grupne treninge do daljeg.

- Zaražena osoba nema nikakve simptome i odlično se oseća. Nalazi se kod kuće, u samoizolaciji - stoji u saopštenju Sevilje. - Zbog novonastale situacije, svi članovi kluba će vanredno biti testirani, a igrači će raditi individualno.

Sevilji predstoji utakmica osmine finala Lige Evrope sa Romom za samo sedam dana na neutralnom terenu u Nemačkoj, a 7. avgusta bi i Real trebalo da gostuje u Ligi šampiona Mančester sitiju, u revanšu.

I pored velikih problema sa kojima se susreću, iz evropske kuće fudbala uveravaju da će se takmičenja završiti po planu.

- U kontaktu smo sa svim klubovima i pažljivo pratimo situaciju. Nadamo se da ovi slučajevi neće uticati na odigravanje mečeva - objavila je UEFA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu