ZA NJEGA STE ČULI, ALI ZA KLUB NISTE: Bio je selektor Srbije, a sada vodi ekipu iz srpskog sela

Novosti online

30. 07. 2020. u 18:08

BIVŠI selektor mlade reprezentacije Srbije vratio se u domaći fudbal.

ЗА ЊЕГА СТЕ ЧУЛИ, АЛИ ЗА КЛУБ НИСТЕ: Био је селектор Србије, а сада води екипу из српског села

Foto: N.Paraušić

Tomislav Sivić (53) seo je na klupu novog člana Srpske lige "Vojvodina" (treći rang srpskog fudbala) - FK Tisa iz srpskog sela Adorjan nadomak Kanjiže.

U pitanju je klub koji formira tim za izazove u jačoj konkurenciji, pošto se do ovog leta takmičio u četvrtoj ligi (i bio četvrtoplasiran na tabeli Vojvođanske lige Sever u trenutku prekida), a rukovodstvo je iznenadilo sve izborom zvučnog trenerskog imena, prenosi "Sportski žurnal".

"Prihvatio sam poziv predsednika Tise da preuzmem ekipu. Volim da radim, volim izazove i uspehe, a odgovara mi i ovo mesto pored Tise. Samo timsim radom možemo do uspeha", kazao je Tomislav Sivić za pomenuti sportski list i istakao da će ekipu "snimati" protiv Tavankuta i Bačkog Gradišta, a da je plan da se pojačaju s najmanje trojicom dobrih igrača.

Sivić je trenersku karijeru počeo na Farskim Ostrvima, vodio razne uzrasne kategorije reprezentacije Srbije, a sedeo je i na klupi Smedereva, Voždovca, Kečkemeta, Hajduka iz Kule, Pakšija, Diosđera i Mezokevežda.

Što se tiče Adorjana, prema popisu iz 2011. godine ovo selo ima 1.037 stanovnika i preovladava mađarsko stanovništvo. Poznati su po adorjanskom duvanu.

(Sportski žurnal)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu