AJAKS IMAO 13 ZARAŽENIH: Testiranja pokazala postojanje antitela

Novosti online

07. 08. 2020. u 21:53

KORONA je bila u Ajaksu - i otišla. Velikan iz Amsterdama je potvrdio da je imao zaražene članove, a holandski list "Telegraf" je precizirao da je reč o 13 slučajeva.

АЈАКС ИМАО 13 ЗАРАЖЕНИХ: Тестирања показала постојање антитела

Foto: Logo

Prvak Holandije je tokom juna testirao 90 osoba, i to fudbalere prvog i drugog tima, ljude iz stručnog štaba i prateće osoblje, i rezultati su pokazali postojanje antitela.

- Tačno je da smo imali zaražene - rekao je Miel Brinkhuis, direktor za medije u Ajaksu, koji nije želeo da otkrije imena. - Moram da naglasim da su trenutno svi negativni i da redovno treniraju. Izuzetak je golman Andre Onana, a kod njega je u pitanju povreda.

Pretpostavka je da su igrači Ajaksa dobili antitela zato što su u februaru igrali protiv Hetafea u Ligi Evrope i putovali u Madrid, a tada je u Španiji već vladala epidemija.

"Kopljanici", čiji je kapiten Dušan Tadić, spremaju se za početak nove sezone, koja bi trebalo da počne 12. septembra. U prvom kolu, Ajaks gostuje Sparti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?