RONALDINJO NA SLOBODI: Došao kraj košmaru brazilskog fudbalskog čarobnjaka

V. N.

10. 08. 2020. u 09:20 >> 19:32

KOŠMAR je za Ronaldinja (40) konačno završen. Brazilski fudbalski čarobnjak biće danas pušten iz zatvora u Paragvaju, gde je proveo proteklih pet meseci, zbog toga što je u zemlju ušao sa lažnim putnim ispravama.

РОНАЛДИЊО НА СЛОБОДИ: Дошао крај кошмару бразилског фудбалског чаробњака

Foto: EPA

Nekadašnji reprezentativac petostrukog prvaka sveta izaći će na slobodu uz kauciju od oko 80.000 evra, a zajednom sa njim biće oslobođen i brat Roberto De Asis Moreira, koji je takođe umešan u aferu. Njih dvojica su uhapšeni još u martu, a tog meseca je iza rešetaka Ronaldinjo proslavio 40. rođendan.

Fudbaler koji je najsvetlije momente u karijeri proveo u Barseloni, pre toga je nastupao za Gremio i PSŽ. Po odlasku sa stadiona „Kamp nou“ je igrao još za Milan, Flamengo, Keretaro, Atletiko Mineiro i Fluminense, u kome je 2015. završio igračku karijeru. Zbog preteranog trošenja novca i loših investicija, nedugo po penzionisanju zapao je u finansijsku krizu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu