NATHO DEMANTUJE PROBLEME OKO TRAKE: Ništa od tih gluposti nije tačno, Stojković je naš kapiten!

M. Blažić

12. 08. 2020. u 15:14

PORAZ u Novom Pazaru je dobro uzdrmao crno-bele na početku sezone, na prva dva gostovanja je bilo primetno da atmosfera u timu nije najsjajnija što je bilo dovolino da se pokrenu razne priče o trzavicama u svlačionici crno-belih.

НАТХО ДЕМАНТУЈЕ ПРОБЛЕМЕ ОКО ТРАКЕ: Ништа од тих глупости није тачно, Стојковић је наш капитен!

Foto: N. Paraušić

Jedna od njih kaše da je iskusni izraelski vezista Bibars Natho nezadovoljan činjenicom što mu nije dodeljena kapitenska traka.

Veliki profesionalac je i danas kao i ranije nebrojeno puta glasovnom porukom objasnio da ništa od toga što se poslednjih dana kuva u pojedinim medijima nema veze sa istinom.

- Ne znam ko piše takve gluposti. Nije posao nas igrača da pričamo o tome ko bi trebalo da bude kapiten, a ko ne. Ništa od toga što je napisano nije tačno. Stojković je naš kapiten i mi igrači smo srećni zbog toga - istakao je Natho.

Da podsetimo, kapitenska traka crno-belih je po odlasku Saše Ilića u penziju otišla na ruku golmana Vladimira Stojkovića. Kako će njegova minutaža ove sezone biti značajno manja zbog pravila o bonusu i višeg igranja Aleksandra Popovića Milošević je odredio još nekoliko rezervnih varijanti među kojima nema Izraelca.

U prva dva kola sa trakom na ruci je saigrače predvodio Bojan Ostojić, a njegovo sklanjanje iz startne postave posle blamaže u Novom Pazaru je u prvi plan dovelo Sašu Zdjelara. Kada se na terenu nađe Milan Smiljanić kao što je to bio slušaj u nedelju protiv Javora kapitenska traka ide na njegovu ruku.

Ono što sve u Humskoj može da raduje posle raspleta u Ligi Evrope je činjenica da še Partizan i definitivno imati povlašćen status prilikom žreba za sve runde kvalifikacija za Ligu Evrope. Ispadanje Bazela i Vulverhemptona je crno-bele poguralo na treće mesto iznad crte, pa tako ni eventualna ispadanja Bešiktaša i Plzena u ranijoj fazi kvalifikacija Lige šampiona ne mogu da ih poremete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu