TO JE RONALDINJO: Brazilac u kućnom pritvoru organizovao žurke sa manekenkama

Novosti online

13. 08. 2020. u 14:31

LEGENDARNI brazilski fudbaler Ronaldinjo boravi u Asunsionu, u glavnom gradu Paragvaja.

ТО ЈЕ РОНАЛДИЊО: Бразилац у кућном притвору организовао журке са манекенкама

Foto: EPA

Bivši igrač Barselone trenutno živi u jednom hotelu gde čeka saslušanje zakazano za 24. avgust, zbog toga što je u ovu južnoameričku zemlju ušao sa lažnim pasošem.

Podsetimo, Ronaldinjo je uhvaćen u martu kako ulazi u Paragvaj sa lažnim pasošem. On je u toj državi trebalo da odigra humanitarnu utakmicu.

Potom je uhapšen, i u zatvoru je igrao fudbal sa ostalim zatvorenicima. Brazilac je u finalu turnira u pobedi njegovog tima sa 11:2 učestvovao sa pet golova i šest asistencija.

Platio je milion i po dolara i zajedno sa bratom je pušten iz zatvora. Od tada se nalazi u kućnom pritvoru u luksuznom hotelu u Asusnsionu. Dobio je 40-godišnjak stroga pravila ponašanja, ali je paragvajski list "HOY" objavio da ih se Ronaldinjo uopšte ne drži.

Naime, osoblje hotela je primetilo da u njegov apartman ulaze manekenke koje je Brazilac na žurkama častio poklonima i skupim pićem. To se kosi s pravilima kućnog pritvora koja podrazumevaju strogo ograničen kontakt sa spoljnim svetom.

Očigledno da slavnog fudbalera za to nije briga i može se očekivati da ga očekuje dodatna kazna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici