NOVI PROBLEM ZA BARSU: Kontroverzni fudbdaler vozio pijan i izazvao saobraćajnu nesreću

Novosti online

17. 08. 2020. u 16:43

ZVANIČNO još uvek fudbaler Barselone Artur Melo, koji će 24. avgusta postati član Juventusa, imao je saobraćajnu nesreću.

НОВИ ПРОБЛЕМ ЗА БАРСУ: Контроверзни фудбдалер возио пијан и изазвао саобраћајну несрећу

Foto: EPA-EFE/ JUANJO MARTIN

Brazilski vezista je slupao svoj Ferari, a kako javljaju španski mediji on je bio pod dejstvom alkohola. Melo je u momentu kada je policija izašla na teren izmerila da je imao 0,55 promila alkohola u krvi.

Dobre vesti su da u nesreći koju je izazvao Brazilac niko nije povređen, ali je Fereri kojim je upravljao oštećen. Artur se popeo na ivičnjak i zakucao se farovima van kolovoza.

Barselona je protiv Artura pokrenula disciplinski postupak. Kao što je poznato kreativni vezista je odstranjen iz ekipe, pa nije bio u konkurenciji za sastav protiv Bajerna, dok mu klub nije dozvolio da gleda utakmicu protiv Napolija.

Nesreća koju je izazvao Melo je nova glavobolja za Barselonu, posle blamaže od Bajerna (8:2), te smene trenera Kikea Setijena koja se očekuje svakog trenutka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu