UTAKMICA KOJU SVI IŠČEKUJU: Meridianbet ti poklanja 500 RSD da ispratiš istorijski plasman u finale Lige šampiona

Promo

18. 08. 2020. u 14:00

Osvoji bonus u Meridianu i kladi se na meč Lajpcig - PSŽ

УТАКМИЦА КОЈУ СВИ ИШЧЕКУЈУ: Меридианбет ти поклања 500 РСД да испратиш историјски пласман у финале Лиге шампиона

Foto: Meridian

Sada više nema sumnje da završnica najelitnijeg takmičenja u Evropi predstavlja, apsolutni, fudbalski spektakl!

Liga šampiona, u do sada neviđenom formatu, donela nam je i neviđene rezultate. Senzacije, preokreti, rezultatski šokovi – samo su neki od opisa onoga što smo mogli da vidimo u proteklim danima.

Činjenica da su svoje takmičenje već u osmini finala završili Juventus i Real Madrid mnoge je iznenadila. Međutim, to je bio samo početak onoga čemu smo mogli da svedočimo.

Hrabri Lajpcig i borbeni Lion uspeli su da naprave istorijske plasmane u polufinale Lige šampiona. S druge strane, veliki Bajern Minhen je sa osam golova (bukvalno) ponizio Barselonu i nema sumnje da će joj biti potrebno izvesno vreme kako bi se oporavila od šokantnog poraza (8:2).

Neočekivani ishodi četvrtfinalnih mečeva doveli su do toga da u oba polufinala imamo francusko-nemački derbi: Lajpcig – PSŽ I Lion – Bajern Minhen.

Večeras od 21 čas imamo priliku da gledamo prvo polufinale.

Lajpcig je napravio pravu senzaciju na meču sa Atletikom iz Madrida! Nemački "Bikovi" su uspeli da zaustave "Jorgandžije" u četvrfinalu u pravom čudu od meča.

A, samo dan pre ovog meča viđena je prava ludnica na utakmici između Pariz Sen Žermena i Atalante. Klub iz Italije je na kraju ispao pravi tragičar ove utakmice, budući da su Francuzi uspeli da im sruše sve snove u svega tri minuta preokretom i pobedom od 2:1!

Do sada, Lajpcig i Pariz Sen Žermen nisu imali nijedan zvaničan duel, zbog čega će njihov meč biti veoma interesantan. Jedini put su se ova dva kluba srela u prijateljskom meču 2014. godine, kada je Lajpcig slavio rezultatom 4:2.

Oba kluba su plasmanom u polufinale, zabeležila istorijske uspehe!

Samo ćemo reći da je Lajpcigu ovo drugo učešće u Ligi šampiona ikada i da su iz drugog puta uspeli da se plasiraju među četiri najbolje ekipe u Evropi! Prema tome, plasirali se u finale ili ne, Lajpcig svakako ima razloga za slavlje.

S druge strane, Pariz Sen Žermen se opasno približio dugo čekanoj tituli Lige šampiona koju do sada nije osvojio nijednom. Nakon spektakularnog preokreta u meču sa Atalantom, ekipa Tomasa Tuhela je pokazala svoj pravi musketarski i pobednički mentalitet. PSŽ ima razloga za samouverenost u duelu sa Lajpcigom.

Što se tiče favorita, on je svima poznat, što potvrđuju i kvote. Pobeda Parižana u kladionici Meridian plaća se kvotom 1.77, dok se trijumf nemačkih “bikova” procenjuje na 4.60.

Ukoliko želite da budete deo još jednog fudbalskog spektakla i istorijskog plasmana u finale LŠ onda vam preporučujemo da svoje kladioničarsko, ali i fudbalsko znanje testirate u Meridianu.

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs i odmah ćete dobiti sportski bonus dobrodošlice od 500 RSD! Ali, ako deponujete novac od 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, dobićete dodatnih 2000 RSD bonusa za sportsko klađenje. Čak i da padnete na jedan par, to nije problem, jer vam Meridian vraća novac nazad.

Kladionica Meridian - Kuća najboljih kvota i najvećih bonusa!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?