ISPOVEST SRPSKOG TRENERA KOG JE UDARIO GROM: Ono što mu se desilo pamtiće do kraja života

G.K.

18. 08. 2020. u 17:01

PETAK 14. avgust počeo je uobičajeno za Stojadina Rajkovića (57), trenera omladinskog sastava austrijskog Šturma iz Graca, a pretvorio se u jedno neprijatno iskustvo sa srećnim krajem.

ИСПОВЕСТ СРПСКОГ ТРЕНЕРА КОГ ЈЕ УДАРИО ГРОМ: Оно што му се десило памтиће до краја живота

Foto: Privatna arhiva

Na individualnom treningu koji je imao sa jednim fudbalerom, Stojadina je, bukvalno iz vedra neba, pogodio grom. Nekoliko dana posle incidenta, Rajković za "Novosti" govori o proživljenoj situaciji koju će pamtiti do kraja života.

- Oko 15 časova, počela je blaga kiša bez ikakve grmljavine, pa sam predložio igraču da se sklonimo dok ne prođe. On je sa ostalim trenerima ušao u jednu od baraka, dok sam ja stao ispod jednog povećeg drveta koje se nalazi pored terena. S obzirom na situaciju oko korone u kojoj već duže vremena živimo, navikao sam da pravim distancu između ljudi i upravo iz tog razloga nisam želeo da u malom prostoru budem skučen sa ostalima - počinje svoju priču Rajković.

CELU ISPOVEST ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU VEČERNjIH NOVOSTI!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima