MA, BOLJE NE MOŽE: Francuska rivijera, luksuzna superjahta i prelepa Georgina u krilu - Kristijanov bogovski odmor (FOTO)

Novosti online

19. 08. 2020. u 22:26 >> 22:41

PRAVA je idila letovanje jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda (35) i njegove zanosne verenice Georgine Rodrigez (26).

МА, БОЉЕ НЕ МОЖЕ: Француска ривијера, луксузна суперјахта и прелепа Георгина у крилу - Кристијанов боговски одмор (ФОТО)

Foto: Instagram

Ovaj atraktivni par trenutno uživa na luksuznoj superjahti krstareći po francuskoj rivijeri, istovremeno objavljujući romantične statuse i fotografije na društvenim mrežama, na kojima se ljube ili, pak, uživaju u zalasku sunca.

Lepa Georgina objavila je na svom Instagramu fotografije na kojima ona i Ronaldo, izvaljeni na krmi jahte, razmenjuju nežnosti uz status na kojem je napisala: “Koliko se samo srećno osećam”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que afortunada me siento ❤️

Objava koju deli Georgina Rodríguez (@georginagio) dana 18. Avg 2020. u 11:50 PDT

As Juventusa na odmoru, pak, najviše slika posvećuje svom savršeno isklesanom telu, ali zna da podeli i poneku sliku s Georginom uz dirljivu posvetu.

- Presrećan sam što mogu da delim ove prekrasne trenutke s tobom - napisao je Ronaldo, uz fotografiju na kojoj drži Georginu u krilu dok se sunčaju na jahti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy to share these beautiful moments with you! 👩‍❤️‍👨😘

Objava koju deli Cristiano Ronaldo (@cristiano) dana 12. Avg 2020. u 6:36 PDT

Mada, zna Kristijano da bude i romantičan. Nedavno je tako ispod fotografije svoje verenice napisao: “U ovim je očima ljubav mog života, najlepša žena na svetu... Moja Georgina".

Georgina i Ronaldo bezbrižno uživaju u morskim radostima na jahti koja je duga 27 metara i teška 93 tone. Superjahta Azimut Grande koju je Ronaldo prošle godine kupio u Italiji za sedam miliona dolara trenutno je na području Sent Tropeza, nekada ribarskog mesta, a danas utočišta bogatih i slavnih.

Na jahti su i sva Ronaldova deca - najmlađa, dvogodišnja Alana Martina, biološka ćerka Ronalda i Georgine, trogodišnji blizanci Eva i Mateo koje je Ronaldo dobio 2017. uz pomoć surogat majke u SAD, te 10-godišnji Kristijano Ronaldo Jr., Ronaldov najstariji sin nad kojim ima puno starateljstvo, a javnosti nikada nije otkrio identitet njegove majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crear contigo el amor y hacer contigo la vida... ❤️

Objava koju deli Georgina Rodríguez (@georginagio) dana 11. Avg 2020. u 4:51 PDT

Naravno, uz megajahtu koja ima pet kabina, šest kupatila i dva "lanža" dolazi i posada koja je stalno na raspolaganju, a deo Ronaldove stalne posade očito su i dadilje jer, iako su se jedno vreme svi zajedno kupali, ronili i prskali, deca su u jednom momentu nestala s vidika, dok su se Georgina i Ronaldo zabavljali na palubi, sunčali i kupali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C❤️G

Objava koju deli Georgina Rodríguez (@georginagio) dana 9. Avg 2020. u 2:23 PDT

Portugalski superstar je tri i po godine u vezi sa zanosnom Georginom, koju su fotografi nedavno uhvatili kako na palubi širi veš. Brojni pratioci ostali su šokirani kada su videli da Ronaldova izabranica samostalno obavlja kućne poslove, a neki su komentarisali kako su, zahvaljujući tim fotografijama, promenili mišljenje o njoj.

- Mislila sam da ovakvim zvezdama kućne poslove obavljaju spremačice. Devojko, svaka čast - samo je jedan od komentara na "Tviteru".

Priča o tome kako su se Georgina i Ronaldo upoznali gotovo je filmska. Rodrigezova je radila kao prodavačica u madridskoj prodavnici "Gučija", a onda je sudbina upetljala svoje prste. Prošle godine Georgina je priznala da je to bila “ljubav na prvi pogled”.

- Prvi susret s Ronaldom bio je u "Gučiju" gde sam radila kao prodajni asistent. Nekoliko dana kasnije ponovno smo se videli na događaju jednog drugog brenda. Tada smo mogli da razgovaramo u opuštenoj atmosferi, van mog radnog okruženja. To je bila ljubav na prvi pogled za nas oboje – rekla je Georgina.

(Jutarnji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?