U IŠČEKIVANJU VELIKOG FINALA: Navijači PSŽ-a došli u Lisabon

PARIZ živi u nedelju veče u ritmu finala, a s lica mesta prenose iz minuta u minut pripreme za odlazak fudbalera iz hotela na stadion.

У ИШЧЕКИВАЊУ ВЕЛИКОГ ФИНАЛА: Навијачи ПСЖ-а дошли у Лисабон

FOTO: AP

Rukovodstvo "svetaca" zakupilo je u Lisabonu ceo hotel, koji ima 400 soba, iako u pariskoj delegaciji ima samo 78 ljudi.

Retki navijači koji su uspeli da stignu do glavnog grada Portugalije, okupili su se u nedelju ispred hotela, a pojedini igrači su, pred polazak, proćaskali opušteno s njima preko terase, na pedesetak metara razdaljine.

Iako se utakmica zbog pandemije igra bez publike, pojedine pristalice stigle su u portugalsku prestonicu, da izbliza osete jedinstvenu atmosferu. Istovremeno će svojim glasovima ohrabrivati fudbalere ispred hotela i stadiona, nadajući se da će moći da ih čuju i da će njihovo navijanje da ih ponese do pobede.

Neki će biti i u lisabonskim barovima, uz strahovanje vlasti da li će se dovoljno poštovati fizička barijera.

Najavljeno je da će igrači PSŽ-a autobusom ka stadionu krenuti u 19 sati. Stigla je i informacija da će utakmicu od 1. minuta početi donedavno oba povređena igrača, Kejlor Navas i Marko Verati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici