SUAREZ NIJE ZA PENZIJU: Urugvajac na listi želja tri evropska i jednog američkog kluba

Novosti online

28. 08. 2020. u 13:54

DOK je sva pažnja usmerena ka transferu Lionela Mesija, tiho se rešava sudbina drugog napadača Barselone Luisa Suareza.

СУАРЕЗ НИЈЕ ЗА ПЕНЗИЈУ: Уругвајац на листи жеља три европска и једног америчког клуба

foto: EPA

Napadač Urugvaja je prvi igrač koji je imao razogovr sa novim trenerom Ronaldom Kumanom i kome je rečeno da se na njega više ne računa.

Fudbaler Barse se tako preko noći, neplanirao, našao na listi igrača koji moraju da traže novi klub. Iako je već u godinama Suarez je sigurno iznanađen ovom odlukom, ali ne mora da brine za budućnost jer su u red za njegove usluge već stali: Juventus, Ajaks, Lester i Bekamov Inter iz Majamija, prenosi španski mediji.

Klub iz torina je jedan o prvih koji je reagovao na novitete iz Barselone. Uprava Juventusa smatra da bi baš on mogao da bude dobar kandidat za pojačanje u narednoj sezoni. Italijanski mediji su čak ukazali i na moguću razmenu: Iguain za Sančeza. Napominje se da ekonomski i sportski potencijal “Stare dame” čini da je ova opcija čak neophodna.

S druge strane, nekadašnji klub Urugvajca Ajaks je pokazao interesovanje da vrati napadača u svoje redove. Dobra saradnja je trajala od 2007. do 2011. godine, u svojoj novoj fazi mogao bi da naprave novu vezu.

Tako je treći najbolji strelac u istoriji Barselone i u 33 godini shvatio da je vredan pažnje. On je prethodnu sezonu završio sa 21 golom na 36 utakmcia u svim takmičenjima. On je čak imao i tešku povredu kolena, od koje se uspešno oporavio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici