ZVANIČNO JE: Mančester junajted predstavio novo pojačanje!

Novosti online

02. 09. 2020. u 19:31 >> 19:32

MANČESTER junajted danas je zvanično predstavio vezistu. Holanđanin je potpisao petogodišnji ugovor sa mogućnošću automatskog produženja.

ЗВАНИЧНО ЈЕ: Манчестер јунајтед представио ново појачање!

FOTO: EPA-EFE

Dvadesettrogodišnji Doni Van de Bek je izdanak Ajaksove omladinske škole, a debitovao je u prvom timu 2015. godine. Holanđanin je prethodne sezone postigao 10 gola, uz 11 asistencija na 37 odigranih mečeva. 

"Želim da se zahvalim svima u Ajaksu. Odrastao sam u Amsterdamu, gde sam ostvario posebnu vezu sa klubom. Spreman zam za novi korak u karijeri, a ne postoji veći od Mančester junajteda. Svi su mi govorili o neverovatnim navijačima, jedva čekam da to i sam iskusim. Junajted ima odličan vezni red i biće mi zadovoljstvo da učim od saigrača", rekao je Van de Bek. 

Oduševljenje nije krio ni Ole Gunar Solsker. 

"Njegova sposobnost da vidi prostor, da se kreće i čita igru upotpuniće naš vezni red. Dodatno smo pojačali kvalitet na sredini terena. Igre koje je pružao u Holandiji bile su odlične, jedva čekam da radim sa njim", istakao je Solsker. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici