BIVŠI ASOVI O VOJVODINI: Takač i Moreira - Šanse za Ligu Evrope 50:50

S. B.

21. 09. 2020. u 23:19 >> 23:19

FUDBALERI Vojvodine će u četvrtak izaći na evropsku scenu u Liježu, gde će u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope gostovati Standardu, ekipi za koju su s velikim uspehom nastupali njeni igrači, Milan Lane Jovanović, Almami Moreira i Silvester Takač.

БИВШИ АСОВИ  О ВОЈВОДИНИ: Такач и Мореира - Шансе за Лигу Европе 50:50

Foto fk Vojvodina

Uzdanica prve šampionske generacije Vojvodine, Takač, za koju je od 1958. do 1966. odigrao 182 prvenstvene utakmice i postigao 62 gola, tokom karijere je pet godina nastupao i za Standard iz Liježa. On živi u Francuskoj, ali kontakt sa matičnim klubom nikada nije izgubio.

- Imam utisak da u Vojvodini u poslednje vreme sve ide nabolje. Za mene je to klub broj jedan još iz detinjstva, ali mi je i Standard postao jako drag. To je ozbiljan protivnik, čak ni kada nije u najboljoj formi. Recept za Vojvodinu je da igrači moraju da veruju u sebe. Imaju kvalitet i ne treba da se potcenjuju - izjavio je za klupski sajt Takač.

Almami Moreira za Vojvodinu je igrao od januara 2012. do januara 2013. godine a prethodno je nosio dres Standarda, od 2001. do 2004. i potom ponovo od 2005. do 2006.

- Šanse su 50:50. Znam da i Vojvodina i Standard uvek traže talentovane igrače, te da redovno imaju dobar tim. Siguran sam da će to biti dobra utakmica - rekao je Moreira.n

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu