TADIĆ NA METI HOLANDSKE BANDE: Reprezentativcu Srbije hteli da otmu sat vredan 180.000 dolara

Novosti online

22. 09. 2020. u 19:59

U HOLANDIJI je ovih dana u toku sudski proces protiv "Roleks bande", ekipe lopova koja se bavi krađom skupocenih ručnih satova, a među onima koji su se našli na meti je i kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić.

ТАДИЋ НА МЕТИ ХОЛАНДСКЕ БАНДЕ: Репрезентативцу Србије хтели да отму сат вредан 180.000 долара

Foto Tanjug

Prema audio razgovorima do kojih je došlo tužilaštvo i prezentovalo ih na suđenju, grupa muškaraca osumnjičenih za višestruke pljačke imala je u planu da ukrade satove i profesionalnim fudbalerima u ovoj zemlji.

Između ostalog, banda je razgovarala o Dušanu Tadiću, Sijemu de Jongu i Stivenu Bergvajnu, kao potencijalnim metama, piše amsterdamski list "Het Parol".

Ovaj dnevni list navodi da se dosta pričalo o skupocenim satovima Dušana Tadića i da je grupa pljačkaša planirala da upadne u njegov stan i da mu ukrade skupoceni sat koji poseduje.

Tadić je poznat kao osvedočeni ljubitelj ovakvih satova, pa je nedavno promovisao i jedan od najpopularnijih modela, "Nautilus" kompanije Patek Filip iz Ženeve, koji na tržištu dostiže cenu i do 180.000 dolara (oko 153.000 evra).

Novinar Vuter Laumans u istom tekstu piše i kako su se članovi "Roleks bande" vozili čitav dan po gradu tražeći potencijalne žrtve, među kojima je bio i Ren van Dam, poznati holandski preduzetnik.

Van Dam je teško bio povređen, imao je više preloma lobanje, a ni dan danas mu nije vraćen skupoceni sat. Počinioci su bili uhvaćeni i priznali su delo.

Auto pljačkaša je bio ozvučen i otuda audio razgovori u kojima se jasno čuje da su članovi bande razgovarali o satovima Stivena Bergvajna, Sijema de Jonga i Dušana Tadića.

(Telegraf)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)