PAPAGAJI "POLUDELI" ZA FUDBALOM: Posle Brazila i u Hrvatskoj pernati gost na terenu

V. N.

28. 09. 2020. u 18:35

PRE samo nekoliko dana jedna ogromna ara je prekinula trening ženske fudbalske reprezentacije Brazila, a juče je sličan nezvani gost viđen i na meču druge lige Hrvatske u kome je BSK Bijelo brdo bio bolji od Cibalije 3:1.

ПАПАГАЈИ ПОЛУДЕЛИ ЗА ФУДБАЛОМ: После Бразила и у Хрватској пернати гост на терену

Foto: Printskrin

U 80. minutu meča je jedan žuti papagaj sleteo na rame gostujućem fudbaleru Karlu Išasegiju. Glavni sudija je na trenutak prekinuo meč, a osim osmeha, većih "posledica" nije bilo.

Osim, što se ispostavilo da su papagaji u Južnoj Americi i na Balkanu izgleda postali uobičajeni dekor na fudbalskim utakmicama.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)