VELIKA DRAMA FUDBALERA PSŽ: Spašavali ih vatrogasi, pamtiće gostovanje u Nemačkoj (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2020. u 16:19

Fudbaleri Pari Sen Žermena, veći deo njih, imali su neprijatnu uvertiru pred meč Lige šampiona sa Red Bul Lajpcigom u Ligi šampiona (večeras, 21 sat): 50 minuta su bili zaglavljeni u liftu hotela u tom nemačkom gradu!

ВЕЛИКА ДРАМА ФУДБАЛЕРА ПСЖ: Спашавали их ватрогаси, памтиће гостовање у Немачкој (ВИДЕО)

FOTO: Printskirn/Tviter

Dužeg boravka u kabini spasili su ih vatrogasci koji su pozvani da preduzmu spasilačku akciju i izbave zaglavljene fudbalske zvezde iz lifta. Na kraju su, uz mnogo muke, uspeli da otvore vrata kabine i omoguće bezbedan izlazak desetorici fudbalera.

U liftu su bili Presnel Kimpembe, Leandro Paredes, Anhel Di Marija, Markinjos, Bandugu Fadiga, Abdu Dialo, Idrisa Gaj, Mojze Ken, Kolin Dagba i Kejz Ruiz-Atil!

Njihovu “dramu” zabeležio je Levin Kurzava, bilo mu je zabavna čitava situacija, snimak je čak okačio na svoj instagram, pa su odatle i mediji saznali za događaj iz hotela, što im je kasnije i potvrđeno iz kluba.

- Da li je sve u redu? - pitao je uz smeh Kurzava saigrače koji su se našli u naprilici, piše Telegraf.

- Neće da krene, brate! - čuo se glas sa druge strane kome očito nije bilo do šale kao Kurzavi.

Čelnici PSŽ-a, ipak, nisu bili najsrećniji zbog toga što je Kurzava objavio video akcije vatrogasaca, pa ga je on brzo uklonio sa svog naloga.

Parižani su u Nemačku doputovali u veoma okrnjenom sastavu, u timu neće biti ni Kilijana Mbapea, pa Lajpcig ima priliku da iskoristi odsustvo prvih vedeta PSŽ-a i ostvari važnu pobedu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?