ITALIJANI KONAČNO PRESEKLI: Poznato da li će Sergej pomoći Srbiji u baražu za EP

Novosti online

09. 11. 2020. u 18:31

SERGEJ Milinković Savić, strelac dva gola u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo u fudbalu, doputovao u Beograd iz Rima čim je završio meč sa Juventusom, ali sada je i zvanično poznato da će moći da igra u četvrtak protiv Škotske.

ИТАЛИЈАНИ КОНАЧНО ПРЕСЕКЛИ: Познато да ли ће Сергеј помоћи Србији у баражу за ЕП

FOTO: AP

Dan nakon što je iz Italije stigla informacija da će igračima nekoliko tamošnjih klubova zbog korone biti zabranjene bilo kakve aktivnosti, obradovala nas je važna vest: Sergej će igrati protiv Škotske!

Lokalne vlasti u Rimu dozvolile su svim igračima Lacija da igraju za svoje reprezentacije, zvanično je potvrđeno putem kluba.

Ljubiša Tumbaković će i definitivno imati na raspolaganju SMS-a na ovoj bitnoj utakmici, u kojoj će naš tim u četvrtak igrati protiv Škotske na Marakani za povratak na EURO posle 20 godina.

Sergej je doputovao u Beograd odmah posle jučerašnjeg derbija protiv Juventusa, a sada više nema dileme oko toga da li će imati dozvolu da igra u četvrtak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu