ŠKOTI PRIJATNO IZNENADILI DALIĆA: Selektor Hrvatske sa pažnjom je gledao meč u Beogradu

Novosti online

13. 11. 2020. u 11:01

ISHOD utakmice Srbija - Škotska zanimao je i Hrvate, pošto je pobednik baraža popunio mesto u grupi u kojoj je i selekcija "kockastih", zajedno sa Engleskom i Češkom.

ШКОТИ ПРИЈАТНО ИЗНЕНАДИЛИ ДАЛИЋА: Селектор Хрватске са пажњом је гледао меч у Београду

FOTO: EPA

Selektor finaliste Mundijala Zlatko Dalić prijatno je iznenađen izdanjem Škotske u meču protiv orlova.

- Škotska me prijatno iznenadila u većem delu susreta, uz očekivanu borbenost pokazali su se i taktički kvalitetnom ekipom. U drugom delu susreta su fizički pali i nisu izdržali u istom ritmu, ali uspeli su da dođu do jedanaesteraca i tako izbore EURO, što je veliki uspeh za Škotsku - rekao je Dalić za hrvatsku novinsku agenciju Hina.

Šahovničari će tako na Evropskom prvenstvu dva puta igrati protiv nekog od domaćina, pošto će šampionat otvoriti na Vembliju protiv Engleske, a u trećem kolu igraće sa Škotima na Hempden parku. Dodatni problem protiv Škotske Daliću predstavlja i tradicija pošto Tartan armija u međusobnim susretima vodi 2:0 u pobedama, uz tri remija.

- Neće nam biti lako da igramo dve utakmice u gostima na EURO, to će sigurno Škotima i Englezima biti dodatan vetar u leđa. Sa Škotskom nemamo sjajnu tradiciju, ali sve to ne menja naš cilj - dolazimo na EURO kao svetski vicešampioni i želimo da prođemo grupu - zaključio je Dalić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?