LIJU SUZE OD SREĆE: Za njih je ovo kao da su osvojili Svetsko prvenstvo (FOTO)

Novosti online

15. 11. 2020. u 10:35

Nekoj reprezentaciji je sasvim normalna pojava da veže nekoliko mečeva bez poraza, dok je to San Marinu čudo ravno osvajanju Svetskog prvenstva

ЛИЈУ СУЗЕ ОД СРЕЋЕ: За њих је ово као да су освојили Светско првенство (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Tviter/Soyreferee

Remijem protiv Gibraltara (0:0) San Marino je povezao dve utakmice bez poraza u Ligi nacija, iako su igrali skoro celo drugo poluvreme sa igračem manje.

Nakon utakmice neki igrači nisu uspeli da se suzdrže, a da ne puste suze radosnice od sreće i zadovoljstva. Među njima bio je i je Dante Rosi.

"Ovo je za mene san. Ne mogu da pričam. Moja porodica je srećna, moja žena... Hvala saigračima i stručnom štabu. Ovaj remi je za malu zemlju koja ima veliko srce. Izvinjavam se...", kazao je 33-godišnji defanzivac.

Inače, San Marino je već dugo vremena među najlošijim svetskim selekcijama. Obično služe za popravljanje gol-razlike, ali čini se da su u Ligi nacija dočekali svojih pet minuta slave.

(ALO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)