POMETNJA ZBOG TESTA: Marković ponovo pozitivan, nalazi se u izolaciji!

Novosti online

15. 11. 2020. u 13:26

Fudbaler Partizana Lazar Marković je jedan od igrača koji je imao pozitivan nalaz na koronavirus, kasnije je podvrgnut novom testiranju, vraćen je na treninge, ali je sada opet morao u izolaciju.

ПОМЕТЊА ЗБОГ ТЕСТА: Марковић поново позитиван, налази се у изолацији!

Foto: N.Paraušić

Markec je dobio pozitivan rezultat na testu na koronavirus neposredno pre meča sa Spartakom, na testiranju u sportskom centru Zemunelo, gde se nalazi stručno medicinsko osoblje još od aprila.

Ipak, na dan odigravanja utakmice u Subotici, Markec je išao na novo testiranje na jednom od dva najpoznatija instituta u Beogradu gde je nalaz bio negativan pa je uz pismenu potvrdu dobio dozvolu da zaigra protiv Spartaka, prenosi Telegraf.

Međutim, nakon novog redovnog testiranja u Humskoj, nakon utakmice u Subotici, Markecov nalaz je opet bio pozitivan i zato je ponovo morao u izolaciju.

Sada se postavlja pitanje koji test je pogrešio, koji su validni i gde će se dalje testirati? Navodno, Markec će biti van stroja dokle god bude pozitivan na testovima medicinskog osoblja u Zemunelu...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)