GOLMAN DINAMA UZVRAĆA UDARAC: Antiću, idemo zajedno na poligraf!

Novosti online

20. 11. 2020. u 09:33

TRI puta za poslednjih mesec dana golman vranjanskog Dinama Miroslav Orlić našao se u centru pažnje sportske javnosti, dva puta zbog grešaka u igri, a treći put kad je Dragan Antić najavio da će ga tužiti zbog prodaje utakmica?!

ГОЛМАН ДИНАМА УЗВРАЋА УДАРАЦ: Антићу, идемо заједно на полиграф!

Foto: Jutjub

Posle teških optužbi šefa stručnog štaba Dinama, da je lošim odbranama sprečio Vranjance da odnesu bodove iz Zemuna, Orlić odgovara da nije iznenađen i poziva Antića da zajedno idu na poligraf:

- Insistiram da zajedno odemo na poligraf, pa da se vidi ko je prodao utakmice.

Kiks mladog čuvara mreže u finišu meča doprineo je da Zemunci postignu treći, odlučujući gol i sačuvaju bodove.

- Primao sam injekcije zbog bolova, jer sam operisao meniskus i nisam se dovoljno oporavio. Plaćao sam i injekcije i tablete, žrtvovao sam se za klub, ali Dragan Antić ubio me je psihički, kao i celu ekipu. Ni u jednu utakmicu nisam ušao sa pozitivnom energijom, osećanje straha bilo je prisutno, nisam smeo da pogrešim, a samim tim da ne dobijemo zarađeni novac. Bilo je dana kada nismo imali šta da jedemo, situacija u klubu je očajna, nisam to doživeo nigde gde sam branio. Žao mi je igrača, trpe torturu, a kolegama se javno izvinjavam za treći primljeni gol i želim im sreću u nastavku prvenstva – istakao je Miroslav Orlić.

Dragan Antić bio je na mukama da obezbedi sredstava za nesmetani rad kluba, ali i pored toga evidentno je da je veliki broj igrača napustio Vranje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu