INTER SLAVI LUKAKUA: Bolonja slavila na gostovanju, ubedljiva Roma

A. Ilić

22. 11. 2020. u 17:05

MEČEVI koji su u Seriji A počeli od 15 časova su završeni.

ИНТЕР СЛАВИ ЛУКАКУА: Болоња славила на гостовању, убедљива Рома

Foto: Tanjug/Ina Fassbender, Pool Photo via AP

Roma je savladala Parmu 3:0. Poveli su domaći u 28. minutu, Borja Majoral je bio strelac. Četiri minuta kasnije upisao se Henrik Miktarijan, Majoral se ovoga puta našao u ulozi asistenta. Jermenac se još jednom upisao u strelce u 40. minutu za konačnih 3:0. 

Zanimljivo je bilo u Milanu. Inter je na kraju protiv Torina slavio 4:2, a nije najbolje počelo po neroazure. Zaza je gostima doneo vođstvo u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena. Ansaldi je u 62. minutu uvećao prednost na 0:2. 

Dva minuta kasnije smanjio je zaostatak Aleksis Sančez. Čileanac je proigrao Lukakua samo tri minuta kasnije za 2:2. Belgijanac u 84. minutu donosi preokret timu Antonija Kontea, a Lautaro Martinez u 90. minutu postavlja konačnih 4:2. 

Bolonja Siniše Mihajlovića slavila je na gostovanju Sampdoriji 1:2. Torsbi je u 7. minutu obradovao navijače domaćeg tima, ali je u 44. minutu autogolom Redžinija Bolonja došla do poravnanja. Orsolini je u 52. minutu postavio konačnih 2:1. 

Sasuolo je slavio 2:0 na gostovanju veroni. Boga je doneo prednost gostima u 42. minutu, a konačan rezultat postavio je Berardi u 76. minutu meča. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?