NI KANGA NE IGRA U BELGIJI: Zvezda značajano oslabljena izlazi na megdan Gentu

Novosti online

24. 11. 2020. u 12:57

CRVENA zvezda je u katastrofalnim problema pred utakmicu sa Gentom u Ligi Evrope zbog brojnih povreda, a sada je pitanje da li može da računa i na Gelora Kangu.

НИ КАНГА НЕ ИГРА У БЕЛГИЈИ: Звезда значајано ослабљена излази на мегдан Генту

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Dejan Stanković  protiv Genta  ne možae da računa skoro na pola tima. Najbolji igrač  Aleksander Katai neće igrati zbog povrede tokom reprezentativne pauze, Seku Sanogo ne ide u Belgiju zbog žutih kartona, Milan Rodić ima koronavirus.

Pod velikim znakom pitanja su i desni bek Marko Gobeljić koji ima problem sa povredom lista, a sada je na listi i Gelor Kanga, koji se požalio na bol u primicaču. I Željko Gavrić se minulih dana žalio na povredu.

- Putujemo na gostovanje bez šestorice standardnih fudbalera: Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i Gavrića. To ipak ne umanjuje naše planove i želje. Potrebna nam je jedna pobeda do kraja grupne faze da bismo obezbedili još jedno evropsko proleće, a verujem da imamo kvalitet i snagu da je ostvarimo već u Belgiji - kazao je Terzić za Prvu.

- Plaćamo ceh i danak velikom broju utakmica, posebno igrači koji nastupaju i za reprezentacije. Kanga se vratio posle dve utakmice u kojima je igrao po 90 minuta, posle dugog puta.  Ne želim da pravim alibi ni sebi ni stručnom štabu. Imamo veliki fond igrača i obaveza Crvene zvezde je da idemo u Gent da pobedimo - istakao je Terzić.

Meč Gent - Zvezda na programu je u četvrtak od 18.55. Zvezda je trenutno druga u grupi sa šest bodova iz tri kola, dok je Gent na začelju bez bodova.

Pratite Novosti sport i na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?