RADNIČKI OSTAO BEZ TRENERA: Žao mi je što je dobar početak uništen Kovidom!

A. Ilić

26. 11. 2020. u 17:26

FUDBALSKI klub Radnički ostao je bez trenera saznaju Novosti.

РАДНИЧКИ ОСТАО БЕЗ ТРЕНЕРА: Жао ми је што је добар почетак уништен Ковидом!

FOTO: FK Radnički/Aleksandar Ilić

Milan Đumi Đuričić po drugi put seo je na klupu Radničkog u oktobru. Trofejni stručnjak je oborio Partizan u Nišu, a tada je izgledalo da je Radnički na dobrom putu da se vrati na vrh tabele. 

Đuričić se oglasio povodom odlaska iz kluba: 

"Već duži period moji saradnici i ja smo odsustni sa terena zbog problema sa virusom KOVID-19, Činjenica je da još 10 dana moramo biti u izolaciji i ne možemo pomoći ekipi u trenucima kada Radnički ima dve utakmice, sa Vojvodinom i Radom. Nažalost KOVID-19 je u potpunosti poremetio naše planove i ima direktan uticaj na rezultate. U dogovoru sa stručnim štabom i saradnicima koji su zaraženi Kovidom odlučili smo da se povučemo sa pozicije trenera koji vode prvi tim jer mi to u poslednjih mesed dana nismo ni radili. Zahvaljujemo se svima u FK Radnički na saradnji i iskreno nam je žao što je jedan dobar početak uništen Kovidom. Posebno se zahvaljujemo našim saradnicima koji ostaju u klubu i igračima na kojima je težak zadatak da preokrenu rezultatsku krizu", rekao je Đuričić. 

Zajedno sa Đuričićem klub su napustili Stefan Janković, Zumbul Mahalbašić i Vladimir Popić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?