VIL MOZLI: Uprkos porazu u derbiju Partizan izgleda veoma dobro

Novosti online

01. 12. 2020. u 12:45

KOŠARKAŠ Partizana Vilijam Mozli izjavio je da tim u ovim trenucima izgleda veoma dobro i da spremno dočekuje naredne izazove.

ВИЛ МОЗЛИ: Упркос поразу у дербију Партизан изгледа веома добро

Foto: M.Vukadinović

"Veoma je važno što smo imali nekoliko dana se odmorimo, opustimo i nadoknadimo sve. Osećam se veoma dobro", rekao je Mozli za TV Partizan.

Zbog povrede Mozli je van parketa bio mesec dana, ali je nakon povratka partijama protiv Uniksa, Huventuda i Crvene zvezde pokazao koliko je nedostajao crno-belima.

"Posle svega, bio sam srećan što sam ponovo na parketu sa saigračima. Spreman sam da guramo dalje. Bilo mi je važno se vratim u posao čim sam bio u mogućnosti. Želeo sam da pomognem timu da zabeležimo što više pobeda. Trenutno izgledamo veoma dobro, iako smo u derbiju poraženi u poslednjoj sekundi. Idemo dalje", rekao je Mozli.

Izabranicima Saše Filipovskog sledi duel sa Mornarom u ABA ligi za vikend na gostovanju, a nakon toga i meč sa Bahčešehirom u Evrokupu na domaćem terenu.

"Dve važne utakmice, ali treniraćemo, gledaćemo video. Bićemo spremni", zaključio je Mozli.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu