NAMEŠTEN MEČ U LIGI ŠAMPIONA: Optužbe iz Milana zapanjile fudbalski svet!

Novosti online

02. 12. 2020. u 18:13

U IZUZETNO uzbudljivom duelu Inter je sa 3:2 savladao Menhengladbah i ostao u konkurenciji za plasman u narednu fazu Lige šampiona.

НАМЕШТЕН МЕЧ У ЛИГИ ШАМПИОНА: Оптужбе из Милана запањиле фудбалски свет!

Foto: EPA-EFE/Sergey Dolzhenko

Međutim, druge se stvari pribojavaju sada "neroazuri", a to je potencijalno "puštanje" u poslednjoj rundi elitnog kontinentalnog takmičenja.

Italijanskom timu treba pobeda u poslednjem kolu protiv Šahtjora, ali i da se druga utakmica u grupi Real - Borusija Menhengladbah odigra uz pobednika.

Ako bi Borusija i Real odigrali nerešeno, otišli bi dalje, a Inter bi završio u Ligi Evrope, dok bi Šahtjor završio celu evropsku sezonu.

Ono zbog čega u Milanu startuju jeste da ako rano steknu veliku prednost protiv Šahtjora, da bi španski i nemački tim mogli da dogovore nerešen rezultat i tako obe ekipe odu u nokaut rundu. Borusiji je dovoljan bod za siguran prolazak, a Realu treba pobeda ili remi uz to da Šahtjor izgubi u Italiji.

Esteban Kambijaso koji je igrao i za Inter i za Real uverava Italijane da dogovora neće biti.

- Uveravam vas i siguran sam da remija neće biti. Dobro poznajem Real i oni kod kuće ne mogu dopustiti igranje na remi i da pritom završe drugi u grupi. Istorija ovog kluba nalaže nešto sasvim drugo. Siguran sam u to. Realu je ovo kao finale Lige šampiona. Inter samo mora misliti na svoju pobedu i sve će biti u redu, rekao je Kambijaso.

(BLIC) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?