MESI UTICAO NA ODLUKU: NJuels vratio u prodaju čuveni Maradonin dres

Novosti online

03. 12. 2020. u 16:44

UPRAVA Njuels Old Bojsa odlučila je da vrati u prodaju retro dresove iz sezone 1993/94. pošto ga je Lionel Mesi nosio u znak počasti prema Dijegu Maradoni.

МЕСИ УТИЦАО НА ОДЛУКУ: Њуелс вратио у продају чувени Марадонин дрес

Foto AP

Ovo je samo još jedan dokaz koliki uticaj na marketing ima Mesi. U argentinskom klubu su osetili potrebu da reaguju pošto je potražnja za dresom porasla preko noći.

Maradona je preminuo 25. novembra u 61. godini, a Mesi je na utakmici protiv Osasune (4:0) postigao četvrti gol. Tokom proslave pogotka skinuo je dres Barselone i ostao u dresu Njuelsa iz 1993. godine koji je u tom klubu nosio Maradona. Tako je odao počast velikom Dijegu.

- Te 1993. godine Dijego Maradona je doneo odluku da se vrati u argentinski fudbal i nosi naš dres. Od tada, mnogi su videli fotografiju Maradone u našem dresu. Ove nedeljem 27 godina kasnije, fenomen se dogodio i to od strane njegovog naslednika. Lionel Mesi je postigao gol za Barselonu u La Ligi i time je odao počast geniju svetskog fudbala. Skinuvši dres katalonskog kluba, pokazao je svetu crveno-plavu majicu koju je Dijego nosio u svoje vreme u našem klubu, što je demonstracija ljubavi i poštovanja prema najvećem u istoriji - stoji u saopštenju Njuels Old Bojsa.

U Argentini vlada velika potražnja za ovim dresom, a klub je organizovao prodaju istog kako u zemlji, tako i van nje.

 Cena regularnog pakovanja u Argentini je 4.500 pezosa. Premijum paokovanje košta 9.700 pezosa i sadrži kutiju sa pet forografija Maradone.

Strani kupci mogu da nabave samo Premijum komplet koji sa dostavom košta oko 99 evra.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu